You are here

-28%

STONA LAMPA E27 69225-31-16 BELA PHILIPS

Brend: 
Šifra:
69225-31-16
Ima na lageru
3.890RSD
2.790RSD

Originalna roba proveren kvalitet

Stručno osoblje, pozovite za savet

Zamena  robe u roku od 14 dana

 • Osnovne karakteristike
  Dužina: 
  135mm
  Materijal: 
  Plastika
  Saobraznost: 
  2 god.
  Grlo: 
  E27
  Napon: 
  220V
  Dimovanje: 
  NE
  IP standard: 
  IP20
  Jedinica mere: 
  KOM
  Širina: 
  330mm
  Visina: 
  350mm
 • Opis proizvoda
 • Komentari
 • Isporuka i garancija

  TROŠKOVI I USLOVI ISPORUKE

  Poručenu robu u iznosu preko 6000 dinara, šaljemo besplatno kurirskom službom DAILY EXPRESS isključivo na teritoriji Republike Srbije bez Kosova.
  Za sve iznose manje od 6000 dinara naplaćuje se po važećem cenovniku kurirske službe koji možete pogledati ovde
  CENOVNIK ISPORUKE DAILY EXPRESS

  Roba poručena do 13h svakog radnog dana sem subote, pakuje se i šalje isti dan. U slučaju da nismo u mogućnosti da pošaljemo robu, kupac će biti obavešten u narednih 24h radi dogovora oko novog termina isporuke.

  Za poručene proizvode koji nisu trenutno dostupni / nisu na lageru, rok isporuke je 30 dana ili po dogovoru sa kupcem.

  Naručene proizvode sa troškovima ispostave, Kupac će Prodavcu platiti kuriru na licu mesta (otkup) prilikom dostave robe ili avansnom uplatom na tekući racun Prodavca.
  Kada Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih troškova.

  Na dan isporuke, kurir Vas poziva malo ranije na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja radi najave isporuke.

  OŠTEĆENA POŠILJKA – ŠTA URADITI ?

  Nakon što platite pošiljku, dužni ste da pošiljku otvorite pred kurirom radi utvđivanja stanja robe tj eventualnih lomova pogotovo ukoliko su vidljiva spoljna oštećenja.
  U slučaju da imate bilo kakve pritužbe na stanje robe, zatražite od kurira da se napravi zapisnik o zatečenom stanju. Jedino na osnovu tog zapisnika možemo zahtevati naknadu za pričinjenu štetu.

  Ukoliko se ne uradi prijem robe po preporuci, naknadne reklamacije na isporuku neće biti uvažene.  

  Utvrdili ste da je paket u redu, a kasnije primetili da proizvod ima greške ili oštećenje, pozovite nas 024/523-121, mobilni 069/523-1210 ili nam pišite na office@ledsrbija.rs
  Primedbe na isporučenu robu možete nam prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja pošiljke.

 • Povrati i zamena robe

  REKLAMACIJE, POVRAT I ZAMENA ROBE

  U slučaju da Kupac ima bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, kontaktirajte nas u cilju brzog rešavanja istih.
  Kupac ima pravo na reklamaciju robe u kada:

  • u slučaju nesaobraznosti robe
  • kada je isporučena roba greškom tj koja nije poručena
  • prilikom isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja su proizvod neadekvatnog transporta
  • sve ostalo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača 

  Prodavac će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, pismeno, usmeno-telefonom. Kupac ima pravo da zahteva zamenu artikla iz originalne porudžbenice, a u slučaju nemogućnosti zamene, Prodavac će nadoknaditi Kupcu njegove troškove povrata robe i vrednost robe koju nije više u mogućnosti da isporuči. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi prodavac za vreme trajanja saobraznosti, u suprotnom snosi kupac.

  JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

  U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana o dana preuzimanja.
  Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je sledeće: popunite i pošaljite Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na: 

  office@ledsrbija.rs i nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac sa proizvodom u originalnoj ambalaži i računom na adresu: Nortec d.o.o. , Tuk Ugarnice 14, 24000 Subotica

  Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

  Troškove transporta prilikom Jednostranog raskida Ugovora snosi kupac. Proizvod obavezno pošaljite u ispravnom i nekorišćenom stanju kao i originalno neoštećenom pakavanju  u pratnji originalnih dokumenata izdatih od strane Nortec doo-a: fakture, priznanice, garantni list (ukoliko su izdati). U suprotnom nećemo biti u mogućnosti primiti paket. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo.

  Nortec doo će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema izjave o jednostranom raskidu Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine.
   

   

Imate pitanja ? Pozovite nas !

 

PORUČI ONLINE !

* Nortec doo – LEDSRbija.rs  - trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda te isto tako ne garantujemo da su svi tačni i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Ukoliko primetite greške, molimo Vas da nam se javite.
* Cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Slični proizvodi