You are here

Top

STONA LED RGB LAMPA 5W KEIKO 9722036 ESTO

Brend: 
Šifra:
9722036
Ima na lageru
4.490RSD

Originalna roba proveren kvalitet

Stručno osoblje, pozovite za savet

Zamena  robe u roku od 14 dana

 • Osnovne karakteristike
  Jačina: 
  5W
  Materijal: 
  Metal/Plastika
  Saobraznost: 
  2 god.
  Lumen: 
  280Lm
  Napon: 
  220V
  Dimovanje: 
  DA
  IP standard: 
  IP20
  Jedinica mere: 
  KOM
  Visina: 
  540mm
 • Opis proizvoda

  LED stona lampa sa menjanjem boja na donjem delu putem dodira
  Jačina 5W sa kontrolom jačine

 • Komentari
 • Isporuka i garancija

  CENE, TROŠKOVI I USLOVI ISPORUKE

  CENE

  U prodajnu cenu nisu uračunati troškovi transporta. Cene su sa PDV-om. Valuta je srpski dinar (rsd). Istaknute cene u web shopu važe za kupovinu putem interneta i kupovinu u maloprodajnim objektima Nortec doo.. 

  Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je Nortec d.o.o. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu i pošalje narudžbinu Prodavcu, ili pošalje narudžbinu, pa artikl plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

  Dostupnost i cene proizvoda na našoj veb stranici su podložne promenama zbog situacija rasprodatih zaliha, kao i štamparskih grešaka ili pogrešno istaknutih cena. Ovo važi kako za štampane ponude (u lecima/katalozima i ostalom štampanom materijalu) tako i za sve informacije koje mogu da se pronađu na web-sajtu ledsrbija.rs. U slučaju pogrešno istaknute cene, nastojaćemo da je ispravimo što je pre moguće.

  NARUČIVANJE

  Poručenu robu u iznosu preko 6000 dinara, šaljemo besplatno kurirskom službom DAILY EXPRESS isključivo na teritoriji Republike Srbije bez Kosova.
  Za sve iznose manje od 6000 dinara naplaćuje se po važećem cenovniku kurirske službe koji možete pogledati ovde
  CENOVNIK ISPORUKE DAILY EXPRESS

  Roba poručena do 13h svakog radnog dana sem subote, pakuje se i šalje isti dan. U slučaju da nismo u mogućnosti da pošaljemo robu, kupac će biti obavešten u narednih 24h radi dogovora oko novog termina isporuke.

  Za poručene proizvode koji nisu trenutno dostupni / nisu na lageru, rok isporuke je 30 dana ili po dogovoru sa kupcem.

  Naručene proizvode sa troškovima ispostave, Kupac će Prodavcu platiti kuriru na licu mesta (otkup) prilikom dostave robe ili avansnom uplatom na tekući racun Prodavca. Kada Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih troškova. Na dan isporuke, kurir Vas poziva malo ranije na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja radi najave isporuke.

  OŠTEĆENA POŠILJKA – ŠTA URADITI ?

  Nakon što platite pošiljku, dužni ste da pošiljku otvorite pred kurirom radi utvđivanja stanja robe tj eventualnih lomova pogotovo ukoliko su vidljiva spoljna oštećenja.
  U slučaju da imate bilo kakve pritužbe na stanje robe, zatražite od kurira da se napravi zapisnik o zatečenom stanju. Jedino na osnovu tog zapisnika možemo zahtevati naknadu za pričinjenu štetu.

  Ukoliko se ne uradi prijem robe po preporuci, naknadne reklamacije na isporuku neće biti uvažene.  

  Utvrdili ste da je paket u redu, a kasnije primetili da proizvod ima greške ili oštećenje, pozovite nas 024/523-121, mobilni 069/523-1210 ili nam pišite na office@ledsrbija.rs
  Primedbe na isporučenu robu možete nam prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja pošiljke.

 • Povrati i zamena robe

  REKLAMACIJE, POVRAT I ZAMENA ROBE

  U slučaju da Kupac ima bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu, kontaktirajte nas u cilju brzog rešavanja istih.
  Kupac ima pravo na reklamaciju robe :

  • u slučaju nesaobraznosti robe
  • kada je isporučena roba greškom tj koja nije poručena
  • prilikom isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja su proizvod neadekvatnog transporta
  • sve ostalo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača 

  Prodavac će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, pismeno, usmeno-telefonom. Kupac ima pravo da zahteva zamenu artikla iz originalne porudžbenice, a u slučaju nemogućnosti zamene, Prodavac će nadoknaditi Kupcu njegove troškove povrata robe i vrednost robe koju nije više u mogućnosti da isporuči. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi prodavac za vreme trajanja saobraznosti, u suprotnom snosi kupac.

  JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

  U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana o dana preuzimanja.
  Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je sledeće: popunite i pošaljite Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na: 

  office@ledsrbija.rs i nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac sa proizvodom u originalnoj ambalaži i računom na adresu: Nortec d.o.o. , Tuk Ugarnice 14, 24000 Subotica

  Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

  Troškove transporta prilikom jednostranog raskida Ugovora snosi kupac. Proizvod obavezno pošaljite u ispravnom i nekorišćenom stanju kao i originalno neoštećenom pakavanju  u pratnji originalnih dokumenata izdatih od strane Nortec doo-a: fakture, fiskalni račun (kopija) garantni list (ukoliko su izdati). U suprotnom nećemo biti u mogućnosti primiti paket. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo reklamaciju.

  Nortec doo će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema izjave o jednostranom raskidu Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine.

  POGLEDAJTE PRAVA POTROŠAČA OVDE
   

   

OBRADUJTE NAJDRAŽU OSOBU !

 

PORUČI ONLINE !

* Nortec doo – LEDSRbija.rs  - trudimo se da budemo što precizniji u opisu proizvoda te isto tako ne garantujemo da su svi tačni i bez grešaka. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Ukoliko primetite greške, molimo Vas da nam se javite.
* Cene su sa uračunatim popustima i PDV-om.

Slični proizvodi