You are here

WAGO BRZE SPOJNICE INSTALACIONI MATERIJAL

Novost

WAGO instalacioni konektori tkz brze spojnice serije 221 (ili kleme za razvodne kutije) su namenjeni za upotrebu i sa provodnicima punog poprečnog preseka i sa finožičnim (licnastim) provodnicima.

Uz pomoć WAGO 221 serije instalacionih konektora (klema za razvodne kutije), brzo i lako ćete realizovati spojeve u vašim elektroinstalacijama - na raspolaganju su vam dvostruki, trostruki i petostruki konektori. WAGO 221 serija instalacionih konektora je opremljena polugom za otpuštanje/stezanje provodnika, tako da se konektor "otvara" jednostavno i lako. Novi dizajn poluge (u odnosu na druge serije) zahteva manje snage za "otvaranje" konektora, omogućujući brzo konektovanje bez upotrebe alata. Površina konektora je prilagođena tako da konektor u toku operacije ne klizi iz ruku.

Testove i ispitivanja veze i kompletnih instalacija možete uraditi na 221 konektorima i kada je kompletno povezan - zahvaljujući posebno pripremljenim test slotovima, koji su prilagođeni svim standardnim test sondama.

WAGO 221 serija instalacionih konektora je dostupna u dve veličine - do 4mm2 i do 6mm2 - za obe veličine na raspolaganju su dvostruki, trostruki i petostruki konektori.

Od sada u našoj ponudi. Asortiman pogledajte ovde >

 

 

Pogledaj par slika iz galerije WAGO modernih rešenja

Galerija: