You are here

Politika privatnosti

Izjava 

U ime Internet prodavnice LEDSrbija.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice LEDSrbija.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

LEDSrbija.rs sajt skuplja infomacije o korisniku (cookies-kolačići) kako bi poboljšao samo funkcionisanje sajta i što bolje približio ponudu baš specifično za određenog korisnika.

VAŠ NALOG
Ukoliko koristite LEDSrbija.rs odgovorni ste za održavanje, poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem LEDSrbija.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. LEDSrbija.rs zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije LEDSrbija.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.